Gyors segítség a HR-nek!

0

Egy HR-es gyakran kerül szembe problémákkal. Össze kell egyeztetni munkáját a felettesekkel, a cég más területeivel, illetve a munkatársakkal. Némelyik cégben csupán fel kell venni embereket és közölni velük a rossz hírt, amennyiben nem tudunk tovább dolgozni velük. Máshol aktívabb szerepünk van, például csapatként kell együtt tartani a cégét. Számtalan munka mellett elengedhetetlen, hogy a bérszámfejtéssel is kapcsolatban legyünk.

Lehetséges ez úgy ha ki van szervezve?

Sok helyen hasonlították már össze a kiszervezett bérszámfejtést a házon belül kezelttel. Ezzel már egy korábbi cikkünk bővebben is foglalkozott. Most csak a tapasztalatokról beszélünk. Vajon a HR vezetők szeretik e a kiszervezést. Nos, tapasztalataink szerint IGEN.

Minden azon múlik milyen céget bízunk meg!

Nos, egy HR vezetőnek így is bőven elég dolga van, nincs szüksége arra, hogy hátráltassák őt. A kiszervezett bérszámfejtés egyik nagy előnye, a beszámolók alapján, hogy a HR nyugodt lehet, hisz minden jó kezekben van. Megérdemli a HR, hogy olyan információkat kapjon amiből tud dolgozni, illetve minden munkatárs elégedett legyen. Hány és hány beszélgetés volt már, mert nem egyezett a havidíja egy munkatársnak, úgy ahogy azt ő kiszámolta. Egy HR-es életét nem nehezíteni, hanem segíteni kell precíz és gyors bérszámfejtéssel. Néhány vélekedéssel ellentétben a kiszervezés nem csak hihetetlen hatékony, de még emberközpontú és barátságos is tud lenni. Számos jó referenciával a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy mi tényleg támogatjuk a HR-t, hogy pont azzal kelljen csak foglalkozniuk, amivel szeretnének. Az emberekkel. Az emberek megérdemlik, hogy szakértők által hiba mentesen és gyorsan megkapják a fizetésüket. Ebben már mi segítünk.

Forrás: Forrás: ugyvitelport.hu – Munkavállalói bére a mi lelkiismeretünk
Minden jog fenntartva – www.adosziget.hu – adosziget@adosziget.hu

Feliratkozom az Adó Sziget szakmai hírlevélre

Ügyvitelport- Professzionális bérszámfejtés, outsourcing
Ügyvitelport- Professzionális bérszámfejtés, outsourcing
Megosztás

About Author

Comments are closed.