Bérkalkulátor – Nettó – Bruttó és bruttó – nettó

0

 

Online Bérkalkulátor: Nettó <> Bruttó, oda-vissza

Ez az online bérkalkulátor tartalmazza az eltartottak számát, valamint azt, hogy hányan kedvezményezettek, nyugdíjas-e a dolgozó, van-e súlyos fogyatékossága. Kalkulál négy vagy több gyermekes anyák kedvezményével és az első házasok kedvezményével is.

Precízen számol mindkét irányban, számol nettóból bruttóba és bruttó fizetésből nettóba is. A legfontosabb bérkalkulációs adatokat megmutatja. Ebbe beleértjük a dolgozótól levont adót, járulékot, valamint a társadalombiztosítási járulékot és a személyi jövedelemadót is.

Az Adósziget Oldalába az Armada Bruttó-Nettó Bérkalkulátort helyeztük el, mert nem csak a céget terhelő adókat és járulékokat jeleníti meg, ide értve például szociális hozzájárulási adót, a szakképzési hozzájárulást. Szépen összegzi azt is, hogy mennyi az államnak befizetett adók, járulékok összege akár a dolgozótól vonták le, akár a cégtől.

A munkavállalót persze leginkább a nettó bér érdekli, a bérszámfejtő viszont örül az Armada Bérkalkulátor okos elrendezésének, és nettó-bruttó kétirányú számításainak. A bérgrafikon újabb hab a tortán, amiért ez az Online Kalkulátor népszerű a felhasználók között.

Van úgy, hogy nem elég egy kalkulátor

Egy kalkulátor a bérek gyors kiszámítására való, nem pedig bérszámfejtéshez. Munkavállalók is használják a fizetésük ellenőrzésére és a bérük előzetes kalkulációjához. Ettől még sok bérszámfejtő is használja, amikor a főnök megkérdezi tőle, hogy menyi lenne egy munkatárs bruttó bére, ha ennyi a nettó bérigénye?

Ha azonban egy cégnek komolyabb célokra, a NAV-nak és más hatóságoknak megfelelő szoftverre van szüksége, akkor ahhoz mér egy Okos Bérprogram kell. Ilyen az Armada Bérprogram.

Megosztás

About Author

Comments are closed.